„ТАЙФУН БГ ” ООД

Основната дейност на фирмата е производство на висококачествени керамични тухли, отговарящи на всички европейски технически норми и стандарти.

За целта, „ТАЙФУН БГ ” ООД сключва договор с един от водещите в бранша европейски концерни - „Консултек” Италия, съвместно проектира и изгражда високоавтоматизиран и екологичен завод в село Ловец, където са заложени всички процеси: добив на глина, производство на керамични тухли, търговия и технически консултации. Автоматизираната поточна линия дава възможност за прозводство на висококачествени продукти на максимално ниски цени, при спазване на стандартите за енергийна ефективност, опазване на околната среда и здравословни и безопасни условия на труд.

ТАЙФУН БГ ” ООД развива дейността си вече дълги години, като през този период има добре изградена маркетингова стратегия, базирана на богатия опит, доказваща непрекъснато ефективността си.

Благодарение на доброто управление и логистика, фирмата не само успява да запази позициите си на пазара, но упорито и последователно разработва и нови такива.

Дружеството залага на високия професионализъм на своя дългогодишен персонал, на коректността във взаимоотношенията с клиентите и на непрекъснатото внедряване на иновативни решения в производството, за повишаване на автоматизацията в производствения процес.

Не без значение е и добре разработена инвестиционна и рекламна политика на фирмата.

Основна нейна цел е да удовлетвори и най-високите изисквания на клиентите и да им осигури съвременни технически решения насочени към бъдещето, като в същото време им предложи перфектното съотношение между цена и качество за всеки един продукт.